logo

Recente Reacties

Spätzle agli spinaci
Spätzle met spinazie


Ingrediënten:
800 gr spinazie
300 gr meel
175 ml water
2 eieren
1/8 theel nootmuskaat
150 gr Trentingrana, geraspt
25 gr boter
100 gr bacon
100 ml room
1 eetl maanzaad
water

Bereiding:
Verhit in een pan het water en blancheer de spinazie. giet af en pers het water eruit en hak daarna de spinazie fijn tot een homogene puree. Voeg dan de eieren en de nootmuskaat toe en meng goed. Dan de bloem toevoegen en meng goed. Voeg wat water toe en vorm een romig mengsel (hoeveelheid water is afhankelijk van vocht spinazie). Pers het mengsel door een stamper om de kleine sliertjes te vormen.
Snijd de bacon in dunne reepjes. Verhit in een pan de boter en bak de bacon samen met de maanzaad bruin en krokant en zet apart. Verhit in een pan op laag vuur de room en smelt de kaas erin en roer totdat een gladde crème gevormd wordt en zet apart.
Verhit in een pan voldoende water en voeg de sliertjes toe en kook deze gaar (ze komen boven drijven). Voeg deze dan toe bij de bacon en meng goed. Dan de kaassaus toevoegen en meng goed. Strooi nog wat gebakken bacon erover en serveer.

 

Add comment

Submit

Who is online

We have 111 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: kokkieblanda.nl/mediterraan

Statistics

  • Articles View Hits 4777634