logo

Recente Reacties

Minestra di cavolo nero e fagioli cannellini
soep van cavolo nero en cannellinibonen


Ingrediënten:
300 gr cavolo nero
300 gr cannellinibonen, gekookt
300 gr aardpeer
2 wortelen
2 stengels bleekselderij
1 eetl tomatenpuree
1 witte ui
600 ml groentebouillon
1/2 theel zout
1/2 theel peper
3 eetl olijfolie

Bereiding:
Schil de aardpeer en snijd deze in blokjes. Maak de cavolo nero schoon en snijd deze in stukken. Snijd de ui fijn en de bleekselderij en de wortel in blokjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de ui samen met bleekselderij en de wortel voor 4 minuten. Voeg dan de aardpeer toe en meng goed. Vervolgens 150 ml van de bouillon toevoegen en meng goed. Dan de tomatenpuree toevoegen en bak voor 5 minuten.
Meng dan de bonen erdoor en voeg bouillon toe totdat de bonen onderstaan/bedekt zijn en breng aan de kook. Voeg na 10 minuten de cavolo nero, het zout en de peper toe en kook nog voor 20 minuten. Serveer.

 

Add comment

Submit

Who is online

We have 25 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: kokkieblanda.nl/mediterraan

Statistics

  • Articles View Hits 4886048