logo

Recente Reacties

Trote in carpione
forel in het zuur


Ingrediënten:
4 forellen
500 ml witte wijn, droog
500 ml witte wijnazijn
2 uien
2 teentjes knoflook
5 salie blaadjes
1-2 eetl bloem
1 theel zout
olijfolie

Bereiding:
Maak de forel schoon en verwijder de kop. Bestuif de forel met de bloem. Verhit in een pan voldoende olie en bak de forel goudbruin en zet apart.
Plet de knoflook en snijd de uien in dunne plakjes. Verhit in een pan 4 eetl olie en fruit de knoflook voor 2 minuten en schep uit de pan. Voeg de uien, de salie, de forel en het zout toe en bak op laag vuur voor 10 minuten. Laat het geheel daarna afkoelen.
Meng de azijn met de wijn. Leg in een diepe schaal de uien, de forel, het kookvocht in laagjes en schep de wijn/azijn ervoer en laat dit tenminste 12 uur rusten. Serveer.

 

Add comment

Submit

Who is online

We have 52 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: kokkieblanda.nl/mediterraan

Statistics

  • Articles View Hits 4890849