logo

Coniglio ai capperi
Konijn met kappertjes


Ingrediënten:
4 konijnenbouten
2 eetl tomatenpuree
225 ml rode wijn
2 eetl kappertjes
2 aardappelen
3 blaadjes salie
2 takjes rozemarijn
3 teentjes knoflook
100 ml water
olijfolie

bereiding:
Verhit in een pan de olie en voeg de hele knoflook, de salie en de rozemarijn toe gevolgd door het konijn en bak deze rondom bruin. Dan de wijn toevoegen en deze zachtjes laten verdampen. Schep dan de knoflook, de salie en de rozemarijn uit de pan. Voeg de kappertjes en de tomatenpuree toe evenals het water. Snijd de aardappelen in reepjes en voeg deze toe en laat het geheel zachtjes in 30 minuten gaar stoven. Eventueel tijdens het stoven wat water toevoegen.c

Add comment

Submit

Who is online

We have 197 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: kokkieblanda.nl/mediterraan

Statistics

  • Articles View Hits 4771868