logo

Pignata di pecora


Ingrediënten:
1000 gr lamsvlees
2 teentjes knoflook
olijfolie
5 uien
1 stengel bleekselderij
200 gr tomaten
300 gr aardappelen
100 gr varkensspek
zout en peper naar smaak
50 gr pecorino
225 ml water

bereiding:
Snijd de knoflook, de bleekselderij, het spek, de uien en de tomaten fijn. Snijd het vlees en de aardappelen in blokjes.
Verhit in een pan de olie en bak het vlees en de knoflook rondom bruin. Voeg dan de uien, de bleekselderij, het spek, de tomaten, de aardappelen toe en bestrooi met peper en zout. Dan het water toevoegen en het geheel nog 90 minuten zachtjes laten sudderen. Bestrooi het met kaas en serveer.

Add comment

Submit

Who is online

We have 107 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: kokkieblanda.nl/mediterraan

Statistics

  • Articles View Hits 4777634