logo

Recente Reacties

Triglie alla ligure
ovengebakken rode ponen uit Ligure


Ingrediënten:
4 rode ponen
300 ml witte wijn
100 gr zwarte olijven
5 teentjes knoflook
1 citroen
1/8 theel zout
8 eetl olijfolie

Garnering:
bosje peterselie

Bereiding:
Maak de vissen schoon en ontpit de olijven. Hak de knoflook en de peterselie fijn. Snijd de citroen in plakjes.
Verwarm een ove voor op 170 gr. Leg de vissen in een ovenschaal en giet de olie en de wijn erover. Strooi de olijven, de knoflook en het zout erover en leg daarop de plakjes citroen. Dek de schaal af met aluminiumfolie en bak de vissen in 20 minuten gaar in de oven.
Strooi de vis met 4 eetl gehakte peterselie en serveer.  

      

 

Add comment

Submit

Who is online

We have 52 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: kokkieblanda.nl/mediterraan

Statistics

  • Articles View Hits 4886033