logo

Sarde in Saor
gefrituurde sardines met rozijnen


Ingrediënten:
750 gr ansjovis
5 eetl bloem
2 uien
2 eetl rozijnen
2 eetl pijnboompitten
6 eetl rode wijnazijn
1 theel peper
1 theel zout
1 theel kaneel
olijfolie

Bereiding:
Maak de ansjovis schoon en verwijder de kop. Wentel de visjes door de bloem. Verhit in een pan de olie en bak de visjes bruin en gaar en zet apart.
Rooster de pijnboompitten droog in een pan en strooi deze over de visjes samen met de rozijnen.
Snijd de uien in dunne plakjes. Verhit in een pan 6 eetl olie en bak de uien totdat deze karameliseren. Voeg dan de wijnazijn, het zout, de peper en de kaneel toe en laat het een beetje indikken. Schep het over de ansjovis en serveer.

 

Add comment

Submit

Who is online

We have 76 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: kokkieblanda.nl/mediterraan

Statistics

  • Articles View Hits 4734308