logo

Strangolapreti
spinazieballetjes met kaas


Ingrediënten:
250 gr oud witbrood
150 ml melk
500 gr bladspinazie
2 eieren
5 eetl bloem
1/2 theel zout
1/2 theel peper
1/2 theel nootmuskaat
4 eetl boter
4 eetl geraspte kaas (Parmazaan)
salie blaadjes naar smaak
water

Bereiding:
Snijd het brood in kleine blokjes en meng dit met de melk en laat het tenminste 2 uur intrekken. Verhit in een pan het water en voeg de spinazie toe en blancheer het voor 2 minuten. Giet af en laat het goed uitlekken. Snijd/hak de spinazie daarna fijn.
Meng de spinazie met het brood, de eieren, de bloem, het zout, de peper en de nootmuskaat en vorm een homogene massa. Vorm hiervan kleine balletjes. Verhit in een pan het water en kook de balletjes gaar (komen boven drijven).
Verhit in een pan de boter en bak de salie blaadjes krokant en meng het geheel door de balletjes. Strooi de kaas erover en serveer.

 

Add comment

Submit

Who is online

We have 56 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: kokkieblanda.nl/mediterraan

Statistics

  • Articles View Hits 4850060