logo

Recente Reacties

Gazpacho de pepino y aguacate
koude soep van komkommer en avocado 


Ingrediënten:
1 komkommer
2 avocado's
2 appels
1-2 teentjes knoflook, naar smaak
1 eetl sherryazijn
1 theel zout
400 ml koud water
1 eetl olijfolie

Bereiding:
Schil de komkommer en snijd deze in plakken. Schil de avocado en verwijder de pitten. Schil de appels en verwijder het klokhuis. Hak de knoflook fijn.
Pureer de komkommer samen met de appel, de avocado, de knoflook, de azijn, het zout, de olie en het water tot een homogene massa. Goed laten afkoelen en serveer.

 

Add comment

Submit

Who is online

We have 96 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: kokkieblanda.nl/mediterraan

Statistics

  • Articles View Hits 4886523