logo

Recente Reacties

Sardines a la plancha
geroosterde gekruide sardientjes


Ingrediënten:
1000 gr sardientjes
2 citroenen/limoenen, sap
3 teentjes knoflook
1 rode rawit
1 kardemom
1/2 theel zeezout
300 ml olijfolie
1 bosje platte peterselie, gehakt
spiezen

Bereiding:
Wrijf of maal de knoflook, de rawit en de kardemon fijn tot een pasta en meng dan het limoensap, de olijfolie, de peterselie en het zout erdoor en vorm een homogene marinade. Voeg dan de sardientjes toe en laat deze tenminste 60 minuten marineren.
Rijg de sardientjes daarna aan de spiezen en rooster deze boven een houtskoolvuurtje goudbruin en gaar. Serveer.

 

Add comment

Submit

Who is online

We have 29 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: kokkieblanda.nl/mediterraan

Statistics

  • Articles View Hits 4777772