logo

Recente Reacties

Bacalao a la catalana
gebakken vis met spinazie


Ingrediënten:
500 gr kabeljauw
500 gr spinazie
50 gr pijnboompitten
50 gr rozijnen
4 teentjes knoflook
4 tomaten
1 theel zout
1 theel peper
paneermeel
olijfolie

Bereiding:
Snijd de vis in moten en bestrooi deze met het zout en peper. Halveer de tomaten en plet de knoflook. Rooster de pijnboompitten droog is een pan totdat ze lichtbruin zijn geworden en zet apart.
Verhit in een pan 3 eetl olie en fruit de knoflook voor 90 seconden en schep deze dan uit de pan. Voeg dan de spinazie toe en bak totdat de spinazie is geslonken. Meng dan de pijnboompitten en de rozijnen erdoor.
Besprenkel de tomaten met wat olijfolie, wat zout, wat peper en wat paneermeel en rooster/grill deze in een oven op 180 gr voor 10 minuten.
Verhit in een pan 3 eetl olie en bak de vis goudbruin aan beide zijden en gaar. Serveer de vis met de spinazie en de tomaten.

 

Add comment

Submit

Who is online

We have 33 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: kokkieblanda.nl/mediterraan

Statistics

  • Articles View Hits 4886054