logo

Bacalao a la llauna
kabeljauw uit de oven


Ingrediënten:
3 kabeljauwfilets
3 teentjes knoflook
7 gr paprikapoeder, geroosterd
4 eetl bloem
100 ml witte wijn
1/4 theel zout
1 takje peterselie
200 ml olijfolie

Bereiding:
Hak de peterselie fijn en plet de knoflook. Wentel de filets door de bloem. Verhit in een pan de olie en bak de filets rondom bruin en zet apart in een ovenschaal.
Verhit de olie opnieuw samen met de knoflook en bak deze goudbruin. Voeg dan de wijn en de paprikapoeder toe en bak deze al roerend voor 2 minuten. Schep het daarna over de filets en strooi de peterselie en het zout erover.
Bak het daarna in de oven op 190gr voor 10 minuten en serveer.

 

Add comment

Submit

Who is online

We have 323 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: kokkieblanda.nl/mediterraan

Statistics

  • Articles View Hits 4851377