logo

Recente Reacties

Caldereta de conejo
stoofpotje van konijn met aardappel


Ingrediënten:
1 konijn
1 wortel
1 ui
1 groene paprika
3 teentjes knoflook
4 eetl polpa
200 ml witte wijn
225 ml vleesbouillon
1 laurier blad
1 takje tijm
1 takje rozemarijn
3 aardappelen
2 theel paprikapoeder
1/2 theel zout
1/2 theel peper
5 eetl olijfolie
olie

Bereiding:
Snijd de aardappel in blokjes. Verhit in een pan de olie en bak de blokjes goudbruin en zet apart. Snijd het vlees in stukken en strooi het zout en de peper erover. Snijd de paprika, de ui en de wortel in blokjes. Snijd de knoflook in dunne plakjes.
Verhit in een pan de olijfolie en bak het vlees aan een zijde bruin. Draai het vlees daarna om en voeg de ui toe en bak deze goudbruin. Voeg dan de wortel, de paprika en de knoflook toe en bak het voor 5 minuten.
Vervolge4ns de polpa, de paprikapoeder, de laurier, de tijm en de rozemarijn toevoegen en kook het voor 3 minuten. Voeg de wijn toe en kook het nog voor 4 minuten. Dan de bouillon toevoegen en kook het voor 30 minuten. Meng dan de aardappel erdoor en kook nog voor 10 minuten totdat alles gaar is geworden. Serveer.

 

Add comment

Submit

Who is online

We have 166 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: kokkieblanda.nl/mediterraan

Statistics

  • Articles View Hits 4850159