logo

Recente Reacties

Yayla çorbasi
Anatolische soep met yoghurt


Ingrediënten:
2 eetl boter
2 uien
1000 ml kippenbouillon
225 gr geweekte gort
1 theel zout
1/2 theel zwarte peper
225 ml yoghurt

garnering:
2 eetls gehakte peterselie
1 eetl gehakte verse munt

Bereiding:
Snijd de uien fijn. Verhit in een pan de boter en fruit hierin de uien goudgeel. Voeg dan de bouillon toe en als deze kookt voeg dan het zout, de peper en de gort toe en laat het geheel nog 45 minuten zachtjes koken totdat de gort gaar is. Meng dan de yoghurt door de soep en verhit deze nog een paar minuten tegen de kook aan. Server de soep en bestrooi het met de peterselie en de munt.

 

Add comment

Submit

Who is online

We have 91 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: kokkieblanda.nl/mediterraan

Statistics

  • Articles View Hits 4777721