logo

Recente Reacties

Saltsa Mparmpekiou me Vyssino
barbeque saus


Ingrediënten:
1 ui
3 sjalotjes
3 teentjes knoflook
1 eetl jinten
2 theel kaneel
1 rode rawit
160 ml tomatenpuree
1000 ml rode wijn
240 ml vyssino siroop
1 eetl mosterd
2 eetl sherry azijn
1/2 theel zout
1/2 theel peper
2 eetl oliefolie

Bereiding:
Snijd de ui, de sjalotjes en de knoflook fijn. Hak de rawit fijn. Verhit in een pan de olie en fruit de ui en de sjalotjes totdat deze zacht en goudbruin zijn geworden. Meng dan de jinten, de kaneel en de rawit erdoor en bak het nog voor 2 minuten.
Dan de tomatenpuree toevoegen en meng goed. Vervolgens de wijn, de siroop, de mosterd, de azijn en de peper toevoegen en kook het op laag vuur totdat de saus is ingedikt en stroperig. Wrijf of maal het daarna fijn.

 

Add comment

Submit

Who is online

We have 65 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: kokkieblanda.nl/mediterraan

Statistics

  • Articles View Hits 4890860