logo

Melitzano Saláta  
Aubergine salade


ingrediënten:
4 aubergines 
1 eetl wijnazijn 
1 sjalot
zout en peper naar smaak
3 teentjes knoflook
zwarte olijven zonder pit 
1 tomaat
1 groene paprika 
200 ml olijfolie
2 eetl wijnazijn

Bereiding;
Snijd de aubergines is plakjes. Snijd de sjalot en de knoflook fijn. Snijd de tomaat in plakjes en de paprika in reepjes. Verhit in een pan de olie en bak de aubergines langzaam gaar en zacht. Schep deze uit de pan en voeg de sjalot, de knoflook, de peper, het zout en de tomaat toe en laat dit zachtjes 5 minuten sudderen. Meng de aubergines in een schaal met de saus, de wijnazijn, de olijven en de paprika en serveer

 

Add comment

Submit

Who is online

We have 133 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: kokkieblanda.nl/mediterraan

Statistics

  • Articles View Hits 4771811