logo

Recente Reacties

Pannocchie all’agro
kreeftjes met saus uit Molise


Ingrediënten:
1000 gr bidsprinkhaankreeften
1 citroen
2 teentjes knoflook
1 takje peterselie
1 theel zout
1 theel peper
200 ml olijfolie

Bereiding:
Maak de kreeften schoon en verwijder de poten. Leg de kreeften in een pan en voeg het zout toe. Verhit de pan op hoog vuur en afgesloten en kook het voor 10 minuten. Als de kreeften lichtroze zijn geworden schep de kreeften dan op een schaal.
Meng het citroensap en de peper met de olie en emulgeer dit. Schep het over de kreeften. Hak de knoflook en de peterselie fijn en strooi het over de kreeften. Serveer.

 

Add comment

Submit

Who is online

We have 164 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: kokkieblanda.nl/mediterraan

Statistics

  • Articles View Hits 4889938