logo

Recente Reacties

Frittelle di San Martino
beignets met rozijnen en venkel


Ingrediënten:
250 gr griesmeel
25 gr sultana rozijnen
2 eetl venkelzaad
4 gr biergist
250 ml water
suiker naar smaak
kaneel naar smaak
1/8 theel zout
olie
warm water

Bereiding:
Meng de kaneel met de suiker. Week de rozijnen voor 25 minuten in warm water en laat het daarna uitlekken. Meng het griesmeel met het water en het gist tot een homogeen beslag en meng dan het zout, het venkelzaad en de rozijn erdoor. Dek af en laat het beslag 3 uur rijzen.
Verhit in een pan voldoende olie. Neem telkens 2 eetl van het mengsel en bak het in de olie. Laat het daarna uitlekken en rol het door de suiker met de kaneel. Serveer.

 

Add comment

Submit

Who is online

We have 37 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: kokkieblanda.nl/mediterraan

Statistics

  • Articles View Hits 4886018