logo

Carbonada


Ingrediënten:
350 gr spaghetti
300 gr runderstoofvlees
200 gr boter
750 ml rode wijn
3 bosjes rozemarijn
3 laurierblaadjes
1 ui
1 steeltje selderij
1 eetl bloem
zout en peper naar smaak

bereiding
Snijd het vlees en de selderij in kleine stukjes en de ui fijn. Meng het vlees met de wijn, de ui, de rozemarijn, de laurier en de bleekselderij en laat dit 12 uur intrekken. Schep de laurier en de rozemarijn eruit en meng dit met de boter.
Verhit in een pan de boter en voeg dan het vlees toe en bak dit snel rondom bruim. Bestrooi het vlees met de bloem, de peper en hetr zout en bak dit 10 minuten. Voeg dan de marinade toe en laat het geheel zachtjes sudderen totdat het vlees gaar is en de saus in ingekookt.
Kook de spaghetti in water al dente en voeg dit bij het vlees en nog 3 minuten doorbakken.

Add comment

Submit

Who is online

We have 108 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: kokkieblanda.nl/mediterraan

Statistics

  • Articles View Hits 4771954