logo

Recente Reacties

Gramigna alla salsiccia
pasta met een ragout van worst


Ingrediënten:
325 gr gramigna pasta
350 gr worst/saucijs
1 stengel bleekselderij
1 witte ui
1 wortel
1 eetl tomatenpuree
300 ml water
200 ml passata/polpa
125 ml witte wijn
25 gr boter
1 theel zout
1/2 theel peper
water
olijfolie

Bereiding:
Ontvel de worst en snijd deze fijn. Snijd de bleekselderij, de wortel en de ui fijn. Verhit in een pan 3 eetl olie en de boter en fruit de groenten. Als deze zacht beginnen te worden dan de worst toevoegen en bak het bruin.
Voeg dan de wijn toe en laat het verdampen. Meng de tomatenpuree met het water en voeg het samen met de passata toe en meng goed. Meng ook het zout en de peper erdoor en breng aan de kook. dan op laag vuur en afgesloten 45 minuten laten sudderen.
Verhit in een pan het water en kook de gramigna al dente. Giet af en voeg het toe aan de ragout en serveer. Eventueel geraspte kaas erover strooien. 

 

Add comment

Submit

Who is online

We have 19 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: kokkieblanda.nl/mediterraan

Statistics

  • Articles View Hits 4890820