logo

Recente Reacties

Pasta con le fave alla siciliana
Siciliaanse pasta met tuinbonen


Ingrediënten:
325 gr ditalini pasta
250 gr tuinbonen
1 lente-ui
1 bosje wilde venkel
gezouten ricotta
1 theel zout
1 theel peper
olijfolie
water

Bereiding:
Pel de tuinbonen (Verhit in een pan water en blancheer de tuinbonen voor een paar minuten, dan laten schrikken in koud water).
Snijd de lente-ui in dunne plakjes. Verhit in een pan 3 eetl olie en fruit de lente-ui voor 3 minuten. Voeg dan de tuinbonen, de helft van het zout en de peper toe en meng goed. Dan de venkel toevoegen en bak het geheel voor 10 minuten.
Verhit in een pan water met het overige zout en kook de pasta al dente. Giet af en voeg het toe aan de tuinbonen en meng er 3 eetl olie door. Strooi de overige peper en de geraspte ricotta erover en serveer.

 

Add comment

Submit

Who is online

We have 140 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: kokkieblanda.nl/mediterraan

Statistics

  • Articles View Hits 4889914