logo

Recente Reacties

Pasta fredda salmone e zucchine
pasta met zalm en courgette


Ingrediënten:
275 gr fusilli/farfalle pasta
200 gr gerookte zalm
4 zucchine / kleine courgette
2 teentjes knoflook
1/2 citroen
1 theel zout
1 theel peper
4 takjes basilicum
olijfolie
water

Bereiding:
Verhit in een pan het water samen met het zout en kook de pasta al dente. Giet af en zet apart en laat het afkoelen.
Snijd de zalm in reepjes en besprenkel deze met citroensap. Snijd de zucchine in stukjes samen met de helft van de basilicum. Wrijf of maal de knoflook fijn.
Verhit in een pan 3 eetl olie en fruit de knoflook voor 1 minuut en voeg de zucchine met de basilicum toe en bak deze gaar. Hak de overige basilicum fijn.
Meng de pasta met de zucchine, de zalm, de basilicum en de peper en besprenkel het met 3 eetl olijfolie en serveer.

 

Add comment

Submit

Who is online

We have 40 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: kokkieblanda.nl/mediterraan

Statistics

  • Articles View Hits 4886553