logo

Recente Reacties

Zuppa di legumi e cicoria
bonensoep met cichorei/witlof


Ingrediënten:
300 gr gemengde peulvruchten
500 gr cicoria campagnola/cichorei/witlof
2 teentjes knoflook
1 rode lombok
1/2 theel zout
5 blaadjes basilicum
5 eetl olijfolie
water

Bereiding:
Week de bonen in water voor tenminste 12 uur. Giet daarna af. Voeg aan de pan water naar smaak toe en kook de bonen voor 60 minuten. Verhit in een pan water met het zout en blancheer de cicoria voor 3 minuten. Laat het daarna uitlekken. Snijd het daarna in stukken.
Snijd de knoflook en de lombok fijn. Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook voor 1 minuut. Voeg dan de cicoria, de bonen, het kookvocht en de basilicum toe en kook het voor 10 minuten. Strooi dan de lombok erover en serveer.

 

Add comment

Submit

Who is online

We have 145 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: kokkieblanda.nl/mediterraan

Statistics

  • Articles View Hits 4889925