logo

Scampi in bùzara
garnalen in wijn-tomatensaus


Ingrediënten:
24 grote gepelde garnalen
4 teentjes knoflook
1 eetl tomatenpuree + 1 eetl water
4 eetl paneermeel
2 eetl peterselie, gehakt
2 sjalotjes
1/2 theel zout
1/2 theel peper
3 eetl witte wijn
5 eetl olijfolie

Bereiding:
Snijd de sjalotjes in dunne plakjes. Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes voor 3 minuten. voeg dan de knoflook toe en bak deze 2 minuten en schep uit de pan.
Voeg dan de garnalen, de opgeloste tomatenpuree en de wijn toe en kook het afgesloten voor 4 minuten. Strooi dan de paneermeel erover en bak het voor 2 minuten. Meng dan het zout en de peper erdoor.
Strooi de peterselie over de garnalen en serveer.

 

Add comment

Submit

Who is online

We have 322 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: kokkieblanda.nl/mediterraan

Statistics

  • Articles View Hits 4851377