logo

Recente Reacties

Coniglio all'aceto
gestoofd gemarineerd konijn


Ingrediënten:
1000 gr konijn
500 ml azijn
500 ml water
250 ml witte wijn, droog
2-3 sjalotjes
1 blad
1/2 bosje peterselie
1 theel zout
50 ml kokend water
5 eetl olijfolie

Bereiding:
Snijd het vlees in stukken en meng dit met de azijn en het water en laat dit tenminste 2 uur marineren. Laat het daarna uitlekken. Snijd de sjalotjes en de peterselie fijn.
Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes samen met de laurier en de peterselie voor 5 minuten. voeg dan het vlees toe en bak dit rondom bruin. Dan de wijn en het kokend water toevoegen en kook op laag vuur en afgesloten het vlees verder gaar. Meng dan het zout erdoor en serveer.

 

Add comment

Submit

Who is online

We have 14 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: kokkieblanda.nl/mediterraan

Statistics

  • Articles View Hits 4890809