logo

Recente Reacties

Cosciotto di agnello alle erbe
Lamsbout met kruiden


Ingrediënten:
1 lamsbout van ca. 1000 gr 
2 eetl lijfolie
225 ml witte wijn
3 teentjes knoflook
1 takje tijm
1 takje rozemarijn
1 takje peterselie
peper en zout naar smaak

bereiding:
Hak de tijm, de rozemarijn en de peterselie fijn en meng dit door elkaar. Snijd de knoflook in dunne plakjes en steek deze in de lamsbout. Meng de olie, de wijn, de kruiden en het peper en zout tot een marinade en laat het vlees tenminste 3 uur marineren.
Bak het vlees vervolgens in 60 minuten gaar in een oven op 180 graden en besprenkel regelmatig met de marinade.

Add comment

Submit

Who is online

We have 108 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: kokkieblanda.nl/mediterraan

Statistics

  • Articles View Hits 4777734