Tiznao manchego
gemengde groenten met vis
Ingrediënten:
200 gr kabeljauw
2 rode paprika's
3 tomaten
2 sjalotjes
7 teentjes knoflook
1 aardappel
1/8 theel zout
225 ml heet water
7 eetl olijfolie
Bereiding:
Maak de groenten en aardappel schoon en kerf deze in. Leg de groenten en de aardappel in een ovenschaal en besprenkel het met olijfolie. Rooster de groeten en aardappel daarna voor 45 minuten in een oven op 200gr. Draai het geheel na elke 15 minuten om.
Schep alles daarna in een bak en sluit deze af en laat het 45 minuten staan. Verwijder daarna de schillen. Snijd het daarna in stukjes, reepjes en partjes. Bewaar het kookvocht.
Snijd de vis in stukjes/vlokken. Verhit in een pan de olie en bak de vis kort. Meng het met de groenten, de aardappel, het kookvocht, het zout en het heet water en laat het voor 60 minuten afgesloten staan. Serveer.