logo

Recente Reacties

Adobo de cerdo
varkensvlees


Ingrediënten:
750 gr varkensvlees
2 teentjes knoflook
2 theel. paprikapoeder
2 paprika's
2 eetl olijfolie
2 takjes oregano
zout naar smaak

garnering:
1 eetl gehakte peterselie

Bereiding:
Snijd in vlees in plakjes. Wrijf of maal de knoflook fijn en meng dit met het zout, de olie, de paprikapoeder en de oregano en marineer hiermee het vlees. Rooster de paprika's, ontvel deze, en snijd deze in reepjes. Bak vervolgens het vlees in de marinade gaar en serveer dit met de reepjes paprika en bestrooi het met de peterselie.

 

Add comment

Submit

Who is online

We have 46 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: kokkieblanda.nl/mediterraan

Statistics

  • Articles View Hits 4886023