logo

Recente Reacties

Carne estofado a la Asturiana
runderstoofschotel op Asturische wijze


Ingrediënten:
1000 gram rundvlees, in blokjes van 4 cm
9 teentjes knoflook
2 eetl peterselie, gehakt
zout
250 ml droge witte wijn
2 eetlepels olijfolie
3 sjalotjes
1 blaadje laurier
2 theel paprikapoeder
2 kleine rode chilipeper, gedroogd

bereiding:
Snijd het vlees in blokjes. Pers 2 teentjes knoflook uit boven het vlees en meng dit goed en laat 30 minuten intrekken. Snijd de sjalotjes en de chilipepers fijn. Wrijf of maal de knoflook, de peterselie en het zout fijn tot een pasta. Meng hierdoor de wijn.
Verhit in een pas de olie en bak het vlees rondom bruin. Voeg dan de sjalotjes toe en bak deze zacht. Dan de laurier, de paprikapoeder, de chilipeper en het knoflook/wijnmengsel toevoegen en dit 2 uur zachtjes laten sudderen totdat het vlees gaar is.

Add comment

Submit

Who is online

We have 24 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: kokkieblanda.nl/mediterraan

Statistics

  • Articles View Hits 4890891