logo

Recente Reacties

Camarones Al Ajillo
garnalen met knoflook en peper


ingredientes:
ingrediënten:
500 gr tijgergarnalen of gamba's
5 teentjes knoflook
3 rode lomboks
4 eetl cognac
200 ml olijfolie

adorne:
garnering:
3 eetl gehakte peterselie

instrucciones de cocción:
bereiding:
Maak de garnalen schoon en verwijder het zwarte darmkanaal. Snijd de knoflook en de lomboks fijn. Verhit in een koekenpan de olie en voeg de garnalen toe en besprenkel deze met de knoflook en de lomboks. Bak de garnalen 10 minuten en blus het af met de cognac. Bestrooi het met de peterselie en serveer.

 

Add comment

Submit

Who is online

We have 40 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: kokkieblanda.nl/mediterraan

Statistics

  • Articles View Hits 4886018