logo

Recente Reacties

Ensalada aragonesa
Aragonese aardappelsalade


Ingrediënten:
1 aardappel
2 lente-ui
3 teentjes knoflook
75 gr rucola
2 tomaten
2 eieren
125 gr tonijn, versnippert
50 gr kabeljauw, versnippert
12 groen/zwarte olijven
100 gr witte bonen, gekookt
1/2 theel zout
3 eetl azijn
3 eetl olijfolie
water

Bereiding:
Verhit in een pan het water en kook de eieren voor 12 minuten en laat deze daarna afkoelen. Verhit in een pan het water en kook de aardappel gaar en laat deze daarna afkoelen.
Snijd de lente-ui in dunne ringen. Snijd de aardappel, de eieren en de tomaten in kleine partjes.
Meng de aardappel met de lente-ui, de rucola, de tomaten, de eieren, de tonijn, de olijven en de bonen. Wrijf of maal de knoflook samen met het zout fijn. Voeg dan de azijn en de olie toe en roer/klop het tot een homogeen mengsel. Schep het over de salade en serveer.

 

Add comment

Submit

Who is online

We have 27 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: kokkieblanda.nl/mediterraan

Statistics

  • Articles View Hits 4890820