logo

Recente Reacties

Bulgur Corbasi
Bulgur soep


Ingrediënten:
1000 ml rundvleesbouillon
100 gr bulgur
1 ui
1 rode lombok
1 theel zwarte peper
2 takjes peterselie
2 blaadjes munt
1 eetl tomaten puree
2 eetl olie

Bereiding:
Snijd de ui in kleine blokjes en de lombok fijn. Snijd de peterselie fijn. Verhit in een pan de olie en fruit de ui voor 3 minuten, Voeg dan de tomaten puree, de lombok, de peper, de peterselie en het zout toe en meng goed.
Vervolgens de bouillon toevoegen en breng het al roerend aan de kook. Dan de bulgur toevoegen en laat dit in 15 minuten zachtjes gaar worden. Leg de blaadjes munt op de soep en serveer.

 

Add comment

Submit

Who is online

We have 52 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: kokkieblanda.nl/mediterraan

Statistics

  • Articles View Hits 4890923