logo

Karides Guvec
Gestoofde garnalen met feta


Ingrediënten:
500 gr garnalen, gepeld
2 teentjes knoflook
2 sjalotjes
3 tomaten, ontveld
1 laurierblad
100 gr feta
100 ml witte wijn
1/2 theel zout
1/2 theel peper
1 eetl boter

Bereiding:
Snijd de knoflook en de sjalotjes fijn. Snijd de tomaten in blokjes. Verhit in een pan de boter en fruit de sjalotjes, de knoflook samen met de garnalen voor 1 minuut. Voeg dan het laurierblad, de peper en de wij toe en breng het aan de kook voor 1 minuut. Dan de tomaten toevoegen en kook het geheel voor 5 minuten.
Schep het geheel in een ovenschaal en verkruimel de feta erover. Bak het in de oven op 180 gr voor 40 minuten en serveer.

 

Add comment

Submit

Who is online

We have 92 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: kokkieblanda.nl/mediterraan

Statistics

  • Articles View Hits 4771940