logo

Spanakorizo
spinazie rijst


Ingrediënten:
450 gr spinazie
2 teentjes knoflook
2 rode uien
200 gr rijst
125 ml warer
1/2 bosje dille
1/2 theel zeezout
1 theel peper
2 citroenen, sap
4 eetl olijfolie

Bereiding:
Snijd de uien en de knoflook fijn. Hak de dille fijn. Verhit in een pan 2 eetl olie en bak de uien glazig. Voeg dan de knoflook en de rijst toe en bak dit al roerend voor 3 minuten.
Dan de spinazie toevoegen en bak deze zacht. Voeg dan het water, de dille, het zout en de peper toe en meng goed. Kook op laag laag vuur en afgesloten totdat de rijst gaar is geworden. Meng dan het citroensap erdoor en kook al roerend voor 3 minuten. Serveer.

 

Add comment

Submit

Who is online

We have 42 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: kokkieblanda.nl/mediterraan

Statistics

  • Articles View Hits 4777784