logo

Kotopoulo me avgolemono
Kip met citroen


Ingrediënten:
1 zware kip
50 gr boter
1/2 theel zout
1 theel peper
1 bosje lente-uitjes
3 eieren
3 eetl cintroensap
2 eetl dille
300 ml water

Bereiding;
Snijd de kip in stukjes. Verhit in een pan de boter en bak de kip in 5 minuten goudbruin. Snijd de lente-uitjes in stukjes en voeg dit samen met het zout, de peper en het water toe en laat dit zachtjes 40 minuten sudderen. Klop de eieren in een schaal en meng het citroensap en wat kookvocht erdoor en schep dit bij de kip. Zorg ervoor dat het niet gaat schiften. Schep het geheel op een schaal en garneer het met dille en serveer.

Add comment

Submit

Who is online

We have 36 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: kokkieblanda.nl/mediterraan

Statistics

  • Articles View Hits 4777772