logo

Spetsofai
pittige worst met gekleurde paprika


Ingrediënten:
500 gr loukaniko/pittige boerenworst
2 rode paprika
1 gele paprika
1 groene paprika
1 rawit
1 eetl tomatenpuree
400 gr passata
100 ml rode wijn
2 theel oregano
1/2 theel zout
1/2 theel peper
200 ml water
1 laurier blad
1 eetl honing
5 eetl oliefolie

Bereiding:
Snijd de paprika's in reepjes. Snijd de worstjes in plakjes. Hak de rawit fijn.
Verhit in een pan 3 eetl olie en bak de worst goudbruin en gaar en schep uit de pan. Voeg de overige olie toe en bak de paprika's voor 15 minuten en voeg dan de worst toe en meng goed. Vervolgens de tomatenpuree en de wijn toevoegen en bak totdat de alcohol verdampt is.
Dan de passata toevoegen samen met de honing, de peper, het zout en de rawit en meng goed. Vervolgens de laurier en het water toevoegen en bak afgesloten op laag vuur het geheel in 20 minuten gaar.

 

Add comment

Submit

Who is online

We have 182 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: kokkieblanda.nl/mediterraan

Statistics

  • Articles View Hits 4771855