logo

Recente Reacties

Sarde a Beccaficu


Ingrediënten:
1000 gr sardines
25 gr rozijnen
25 gr pijnboompitten
3 teentjes knoflook
2 eetl kappertjes
15 gr koriander
2 eetl pecorino, geraspt
4 laurierblaadjes
100 gr vers wit broodkruim / paneermeel
5 eetl olijfolie
2 eetl sinaasappelsap
zout en peper
cocktailprikkers

bereiding:
Maak de vissen schoon en verwijder de ruggengraat en snijd de knoflook, de kappertjes en de koriander fijn. Verhit in een pan 3 eelt olie en bak hierin de broodkruim, de pijnboompitten, de knoflook, de kapertjes, de koriander en de rozijnen voor 3 minuten. Schep dit in een kom en meng het zout en peper en de pecorino erdoor.
Bestrooi de vissen met zout en peper naar smaak. Schep wat van het mengsel in een vis en rol deze op het zet het vast met cocktailprikkers. Leg de vissen in een schaal en besprenkel deze met de olie en de sinaasappelsap. Bak de vissen in 25 minuten gaar in een oven op 200gr.

 

Add comment

Submit

Who is online

We have 64 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: kokkieblanda.nl/mediterraan

Statistics

  • Articles View Hits 4890860