Agnello e cicoria
lamsvlees met cichorei
Ingrediënten:
1000 gr lamsvlees
1000 gr cichorei, anders witlof
100 ml witte wijn
4 eieren
5 teentjes knoflook
100 gr pecorino, geraspt
2 theel zout
1 theel peper
7 eetl olijfolie
water
Bereiding:
Snijd het vlees in stukken. Maak de cichorei/witlof schoon. Verhit in een pan het water samen met in 1 theel en kook de de witlof voor 15 minuten. Giet af en snijd het fijn. Plet de knoflook. Verhit in een pan de olie en bak de knoflook voor 90 seconden en schep deze uit de pan. Voeg het vlees toe en bak dit rondom bruin.
Dan de wijn, het zout en de peper toevoegen en dan op laag vuur voor 45 minuten laten koken totdat het vlees gaar is geworden. Voeg dan de witlof toe en meng goed.
klop de eieren op met de kaas en voeg het toe aan het vlees en meng goed en laat dit op laag vuur een paar minuten sudderen. Serveer.