logo

Recente Reacties

Fegato nella rete
geroosterde gekruide lever


Ingrediënten:
600 gr varkenslever
400 gr varkensnet/crépinette
laurier blaadjes
1 theel zout
1 theel peper
5 eetl olijfolie
sate stokjes
water

Bereiding:
Meng de olie met het zout en de peper. Week het varkensnet voor 1 uur in water en knijp het daarna uit. Snijd de lever in stukjes van 3x4 cm. Snijd het varkensnet in stukken zodanig dat de lever omwikkeld kan worden. Wikkel telkens een stuk lever samen met een laurierblad in een stuk varkensnet. 
Rijg de stukken aan de sate stokjes. Kwast deze daarna in met de de olie. Rooster of grill de lever daarna in 4 minuten gaar. Serveer.

Add comment

Submit

Who is online

We have 292 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: kokkieblanda.nl/mediterraan

Statistics

  • Articles View Hits 4851350