logo

Recente Reacties

Stracotto all'Emiliana


Ingrediënten:
1000 gr rundvlees
225 ml rode wijn
100 gr boter
50 gr pancetta
2 teentjes knoflook
1000 ml runderbouillon (zie recept)
2 sjalotjes
500 gr tomaten
zout, peper en nootmuskaat naar smaak

Bereiding:
Snijd de pancetta, de sjalotjes en de knoflook fijn. Ontvel de tomaten en hak deze fijn. Verhit in een pan de boter en bak de pancetta, de sjalotjes en de knoflook voor 2 minuten. Voeg dan het vlees toe en bak dit rondom bruin. Dan de wijn, de tomaten en de bouillon toevoegen evenals het zout, de peper en de nootmuskaat en laat het zachtjes 3 uur sudderen. Haal het vlees uit de pan en laat dit afkoelen en de saus indikken. Giet de saus over het vlees en serveer.

Add comment

Submit

Who is online

We have 190 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: kokkieblanda.nl/mediterraan

Statistics

  • Articles View Hits 4771855