logo

Recente Reacties

Polpette di melanzane
aubergine balletjes met kaas


Ingrediënten:
4 aubergines
2 eieren
1 theel zout
1 theel peper
1 theel tijm
7 basilicum
1 sneetje brood
100 gr Parmezaanse kaas, geraspt
water
olijfolie

Bereiding:
Schil de aubergine en snijd het vruchtvlees in stukken. Verhit in een pan wat water samen met de aubergine en kook deze gaar. Laat het daarna afkoelen en wrijf of maal het daarna fijn. Week het rood in wat water en knijp het daarna uit.
Meng 1 ei met het zout, de peper, de kaas, het brood, de tijm, de basilicum en de aubergine tot een homogene massa. Vorm van de massa balletjes.
Klop het ei op. Wentel de balletjes eerst door het ei en dan door de paneermeel. Verhit in een pan voldoende olie en bak de balletjes goudbruin. Serveer.

 

Add comment

Submit

Who is online

We have 35 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: kokkieblanda.nl/mediterraan

Statistics

  • Articles View Hits 4890835