logo

Verdure al'acciugata


Ingrediënten:
4 ansjovisfilets
4 teentjes knoflook
1 eetl kappertjes
1 rode paprika
1 gele paprika
1 komkommer
200 gram pecorino
2 tomaten
1 venkel
3 stengels bleekselderij
4 zure uitjes
2 eetl rode wijnazijn
100 ml olie
1 eetl basilicum, gehakt
1 eetl peterselie
4 sneetjes bruinbrood geroosterd

bereiding:
Snijd de komkommer, de paprika, de bleekselderij en het brood in reepjes en de venkel en tomaten in plakjes. Hak de ansjovis, de kappertjes en de knoflook fijn en meng dit met de olie, de azijn, de basilicum en de peterselie. Schep de groenten en het brood in een kom en serveer de saus erbij als dip.

Add comment

Submit

Who is online

We have 74 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: kokkieblanda.nl/mediterraan

Statistics

  • Articles View Hits 4777815