logo

Keftedakia
gehaktballetjes


Ingrediënten:
250 gr kalfsgehakt
2 sjalotten
1 eierdooier
1 theel oregano
1/2 theel paprikapoeder
1/4 theel kaneelpoeder
1 eetl ketchup
3 eetl paneermeel
1/2 theel zout
1 theel peper
3 teentjes knoflook
4 takjes peterselie
2 takjes munt
2 eetl bloem
3 eetl olijfolie

Bereiding:
Snijd de sjalotten en de knoflook fijn. Hak de peterselie en de munt fijn. Meng alle ingrediënten behalve de bloem en de olie goed door elkaar en vorm hiervan kleine balletjes. Wentel vervolgens de balletjes door de bloem. Verhit in een pan de olie en bak hierin de balletjes goudbruin en gaar.

Add comment

Submit

Who is online

We have 93 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: kokkieblanda.nl/mediterraan

Statistics

  • Articles View Hits 4850097