logo

Recente Reacties

  • Daging smoor - Gestoofd rundvlees

    Peranakan 1 month ago
    Kecap vergeten? Te weinig?
     
  • Cucur

    dragon 2 months ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 2 months ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 months ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 months ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
Nua Pad Prik
pikante biefstuk
Ingrediënten:
500 gr biefstuk
1 theel zout
1/2 theel zwarte peper
6 teentjes knoflook
2 groene rawits
2 rode rawits
4 eetl olie
2 eetl vissaus (nam pla)
2 theel suiker
30 gram korianderblaadjes

Bereiding:
Snijd het vlees in heel dunne plakjes. Snijd de knoflook erg fijn of pers deze uit. Snijd de rawits fijn en hak de korianderblaadjes fijn. Marineer het vlees met het zout, de knoflook en de peper voor 15 minuten.
Verhit in een wok/wadjan de olie en bak het vlees snel bruin. Voeg de rawits, de suiker en de vissaus toe en laat het vlees zachtjes gaar worden. Meng dan de koriander er door en serveer.

Add comment

Submit

who is online

We have 168 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44422052