pikante biefstuk
Ingrediënten:
500 gr biefstuk
1 theel zout
1/2 theel zwarte peper
6 teentjes knoflook
2 groene rawits
2 rode rawits
4 eetl olie
2 eetl vissaus (nam pla)
2 theel suiker
30 gram korianderblaadjes
Bereiding:
Snijd het vlees in heel dunne plakjes. Snijd de knoflook erg fijn of pers deze uit. Snijd de rawits fijn en hak de korianderblaadjes fijn. Marineer het vlees met het zout, de knoflook en de peper voor 15 minuten.
Verhit in een wok/wadjan de olie en bak het vlees snel bruin. Voeg de rawits, de suiker en de vissaus toe en laat het vlees zachtjes gaar worden. Meng dan de koriander er door en serveer.
500 gr biefstuk
1 theel zout
1/2 theel zwarte peper
6 teentjes knoflook
2 groene rawits
2 rode rawits
4 eetl olie
2 eetl vissaus (nam pla)
2 theel suiker
30 gram korianderblaadjes
Bereiding:
Snijd het vlees in heel dunne plakjes. Snijd de knoflook erg fijn of pers deze uit. Snijd de rawits fijn en hak de korianderblaadjes fijn. Marineer het vlees met het zout, de knoflook en de peper voor 15 minuten.
Verhit in een wok/wadjan de olie en bak het vlees snel bruin. Voeg de rawits, de suiker en de vissaus toe en laat het vlees zachtjes gaar worden. Meng dan de koriander er door en serveer.