logo
kuliner nusantara, de culinaire Indonesische keuken, Java

2023 Kuliner Indonesia - de culinaire Indonesische keuken, de jubileum editie!!
Kokkieblanda(.nl) - culinair Aziatisch™ bestaat in 2023 25 jaar. Dat vieren we met een speciale jubileum editie van de serie Kuliner Nusantara. In dit boek zijn de 3 delen van Kuliner Nusantara opgenomen en aangevuld met deel 4. In totaal bevat het boek 2790 recepten. Bij een jubileum editie hoort natuurlijk ook een jubileum prijs. Kuliner Indonesia wordt aangeboden voor €25 (een korting van 50%).
Voor een inhoudsopgave van het boek, klik hier


2019 Kuliner Nusantara - de culinaire Indonesische keuken
Met een selectie foto's uit de boeken onder het bestelformulier

de Eilandenboog: 
Dit deel is een aanvulling op deel 3 uit de serie Masakan Nusantara - de Indonesische keuken.  Het betreft een pdf-versie van de gedrukte versie. Uitgangspunt is geweest deel 3 uit de eerdere serie maar aangevuld met nieuwe extra recepten uit Manado en Kalimantan (Borneo). In totaal zijn, als aanvulling op de website, ongeveer 2350 recepten in de serie opgenomen. Uniek in zijn soort!!. Voor een extract, klik hier. 

Java:  
Dit deel is een aanvulling op deel 2 uit de serie Masakan Nusantara - de Indonesische keuken.  Het betreft een pdf-versie van de gedrukte versie. Uitgangspunt is geweest deel 2 uit de eerdere serie maar aangevuld met nieuwe recepten uit Surakarta en Semarang. In totaal rond de 1100 recepten. Uniek in zijn soort!!.

Sumatra:
Dit deel is een aanvulling op deel 1 uit de serie Masakan Nusantara - de Indonesische keuken.  Het betreft een pdf-versie van de gedrukte versie. Uitgangspunt is geweest deel 1 uit de eerdere serie maar aangevuld met meer dan 130 nieuwe recepten uit Aceh en Padang. Uniek in zijn soort!!.
Naast de digitale versie in nu ook het gedrukte boek beschikbaar (Ned/Engels), voorbeeld, klik hier.

2018 Masakan Nusantara - de Indonesische keuken 
Masakan Nusantara - de Indonesische keuken wordt in meerdere delen uitgegeven. In elk deel worden recepten uit de keuken van één of meer eilanden van Indonesië opgenomen. De recepten uit deze serie staan en komen niet op website!

In deel 3 komen de overige keukens aan bod. In dit deel zijn meer dan 570 recepten opgenomen (met veel foto's) en omvat de keukens van de kleine en de grote Sunda-eilanden (de eilandenboog). De recepten van de diverse keukens komen uit Bali, Nusa Tenggara, Kalimanten, Sulawesi, Maluku en Papua. De recepten variëren van pittig (Lombok) tot kruidig (Gorontalo) en alles daar tussen in. 
Voor een inhoudsopgave van het boek, klik hier en voor het boek zelf, klik hier

In deel 2 komt de Javaanse keuken aan bod. In dit deel zijn meer dan 950 recepten opgenomen (met veel foto's) en omvat het gehele eiland. Het is het dichtstbevolkte eiland van Indonesië en dat levert vele interessante regionale keukens op.
Van Banten in het westen tot aan Banyuwangi in het oosten. Daartussen liggen de verschillende regionale keuken zoals die onder meer van Jakarta, Cirebon, Yogyakarta, Madura en Tegal. In het algemeen zijn de gerechten zoeter dan die uit Sumatra en minder pittig. Maar het kent ook zéér pittige gerechten!
Voor een inhoudsopgave van het boek, klik hier

In deel 1 komt de Sumatraanse keuken aan bod. In dit deel zijn 520 recepten opgenomen (met veel foto's) en omvat het gehele eiland. Van Aceh in het noorden tot Lampung aan het zuiden en van Padang in het westen tot aan Belitung in het oosten. De Sumatraanse keuken is pittig en de Padangse keuken is een van de bekendste. Maar er zijn veel meer lekkere regionale keukens in Sumatra!.
Voor een inhoudsopgave van het boek, klik hier

2013
Het kookboek Heerlijk en eerlijk koken - een culinaire rondreis door Azië is te koop in verschillende formaten en uitermate geschikt om op een e-reader/ipad te gebruiken in de keuken.

Als pdf (2 recepten/pagina geschikt voor PC/Ipad
Als epub (1 recept/pagina) (alleen tekst en geen franjes) Ook te koop in de reguliere boekhandel, o.a. bij Bol.com en Amazon.
Als speciale combi aanbieding pdf+epub 

Naast een zeer uitgebreide ingrediënten lijst zijn er in het boek meer dan 1200 recepten opgenomen uit Indonesië, Thailand, China en de Filipijnen. Dit zijn de best bekeken recepten uit de website en met nieuwe recepten. De pdf is beveiligd maar kan wel geprint worden.

Bestellen:
Om de boeken te bestellen kan je onderstaand bestelformulier gebruiken of via  direct download met Paypal (klik op de link) of via Amazon 
Alle boeken hebben een eigen ISBN nummer zodat deze ook elders bestelbaar zijn.

Tip:  Voor alle digitale boeken geldt: klik op het logo bovenaan de pagina en je komt weer terug bij de inhoudsopgave.
images/fotoboek/Image00001.jpg

Acar Kupang

Acar Kupang
images/fotoboek/Image00002.jpg

Angeun Merica

Angeun Merica
images/fotoboek/Image00003.jpg

Asam Asam Pedas Udang

Asam Asam Pedas Udang
images/fotoboek/Image00004.jpg

Gago Gado Padang

Gago Gado Padang
images/fotoboek/Image00005.jpg

Gangan Wuluh

Gangan Wuluh
images/fotoboek/Image00006.jpg

Gudeg

Gudeg
images/fotoboek/Image00007.jpg

Oseng-Oseng Mercon

Oseng-Oseng Mercon
images/fotoboek/Image00008.jpg

Plecing Kangkung Maluku

Plecing Kangkung Maluku
images/fotoboek/Image00009.jpg

Urap Mentimun

Urap Mentimun
images/fotoboek/Image00010.jpg

Bumbu

Bumbu
images/fotoboek/Image00011.jpg

Balado Udang

Balado Udang
images/fotoboek/Image00012.jpg

Cuk Manis

Cuk Manis
images/fotoboek/Image00013.jpg

Nasi Kunyit Ayam

Nasi Kunyit Ayam
images/fotoboek/Image00014.jpg

Rawon

Rawon

who is online

We have 203 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44428447