Zoeken
Laatst gelezen
- Ame Kumute - eieren in saus
- Santen - bereiding van kokosmelk
- Kang Khiew Wan Gai - groene kip curry (2pp)
- Tumis Sayur Campur
- Semur Bola Daging - gehaktballetjes in een zoete kecap saus
- Tumis Buncis Ayam Giling - roerbak van boontjes met kip
- Tumis Buncis - gestoofde sperziebonen
- Thi Tuom - gestoofd aromatisch gekruid rundvlees uit Aceh
- Ayam Kodok
- Tumis Daging Manis Pedas - pittig zoete roerbak van ossenhaas
Recente Reacties
Daging smoor - Gestoofd rundvlees
1 month agoKecap vergeten? Te weinig?Cucur
2 months agobij voorkeur een diepe bolle panCucur
2 months agoWat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?Sambal Miso
2 months agoaka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)Sambal Miso
2 months agoHet recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...