Zoeken
Laatst gelezen
- Sayur oblok-oblok - Sajoer van kouseband en cassaveblad
- Kalio Daging Padang - rundvlees in pittige kokosmelksaus
- Cakalang fufu - Gestoofde tonijn
- Sateh ayam 2
- Sayur Labu Campur - gekruide gestoofde chayote
- Daging smoor - Gestoofd rundvlees
- Ayam Kuah Tongseng - gestoofde kip in romige saus
- Nasi Gurih Ayam Jamur - rijst met kip en paddenstoelen
- Sayur asem Jakarta - Friszure sajoer
- Bakwan Jagung Kencur - met kencur gekruide maiskoekjes
Recente Reacties
Daging smoor - Gestoofd rundvlees
1 month agoKecap vergeten? Te weinig?Cucur
2 months agobij voorkeur een diepe bolle panCucur
2 months agoWat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?Sambal Miso
2 months agoaka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)Sambal Miso
2 months agoHet recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...