Zoeken
Laatst gelezen
- Ikan Mentega - baarsfilet met ketjap-botersaus
- Babi Ketjap 7
- Cah Topacai - pittig gestoofd met rundvlees
- Sayur Lodeh 3 - eenvoudige Sajoer lodeh
- Sayur Lodeh 2 - Sajoer lodeh
- Sosis Solo - gevulde flensjes
- Sayur Labu Air Kuah Santan - gestoofde pompoen in een kruidige saus
- Pastel Tutup - indonesisch pastei
- Gurami Cabe Hijau - Gebakken ikan gurami met groene lomboks
- Sayur Kari - gekruide groenten
Recente Reacties
Daging smoor - Gestoofd rundvlees
1 month agoKecap vergeten? Te weinig?Cucur
2 months agobij voorkeur een diepe bolle panCucur
2 months agoWat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?Sambal Miso
2 months agoaka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)Sambal Miso
2 months agoHet recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...