logo

Recente Reacties

  • Daging smoor - Gestoofd rundvlees

    Peranakan 1 month ago
    Kecap vergeten? Te weinig?
     
  • Cucur

    dragon 2 months ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 2 months ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 months ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 months ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
Daging smoor
Gestoofd rundvlees
Bahan-bahan:
ingrediënten:
400 gr magere runderlappen
3 teentjes knoflook, uitgeperst
5 sjalotten, gesnipperd
1 theel peper
1/2 theel nootmuskaat
1/4 theel gemalen kruidnagels
zout naar smaak
scheutje azijn
2 eetl olie
1 tomaat, ontveld
4 eetl kecap manis
300 ml water

Cara membuat:
bereiding:
Verhit de olie in een wok/wadjan en fruit daarin de genipperde uien, de knoflook en de overige kruiden met wat zout. Snijd het vlees in dobbelstentjes en bak het rondom bruin. Snijd de tomaat in stukjes en doe deze tezamen met de kecap, een scheutje azijn en het water bij het vlees en laat dit 3 uur zachtjes stoven. Eventueel wat water en ketjap toevoegen.

Add comment

Submit

who is online

We have 132 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44398807