Zoeken
Laatst gelezen
- Buah kacang mekuah - sperziebonen
- Samgyetang 삼계탕 - kippensoep met ginseng
- Lumpia - loempia
- Gestoomde aubergine met knoflook-sesam olie
- Asam keung udeng - pittige garnalen
- Cah Sawi Putih Taoge - roerbak van gekruide kool en tauge
- Solok Lada - gevulde pepers in gekruide kokosmelk
- Njomok tempeh
- Sateh bumbu kacang
- Kabata
Recente Reacties
Daging smoor - Gestoofd rundvlees
1 month agoKecap vergeten? Te weinig?Cucur
2 months agobij voorkeur een diepe bolle panCucur
2 months agoWat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?Sambal Miso
2 months agoaka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)Sambal Miso
2 months agoHet recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...